Monday, 11 June 2012

Assalamualaikum..
hyep !! :D wahhh muke nk hepi sokmo kn3?? bukan ape muke yg hepi ni hanye nk mnutup kesedihan dlm hati aku ni..nk tawu x kenape??? xnk? ok fine xnk kawan..nk ??hehe..cntu laa kawan aku,,aku sedih la sebab aku tak ready lg la nk stdy ..mood holiday still ade dlm hati aku ni mcm mne aku nk pretend mcm tak de pape kan..klau korg pon mesti rase mcm tu kan ..skit sbyk msti ade jugak ase mcm tu..btol kew tak??baik ckp btol cpt!!haha..sori main ugut2 pulak aku nie..
aku bukan ape tau,batch aku kan ade 5 org repeat ecg ( geology ) fuhh mcm yg aku penah cite kt entri before ni la,paper tu agak meng-kill kn kami laa..bukan ape tau,sebab ape yg kteowg stdy mmg totally meleset ngn ape yg kuar exam time final tu..rmai yg agk frust la weh..aku ?? aku nasib baik la lepas tp bukan ngn hepi condition laa..
hari kan hari 1st kelas start tau tp mcm takde sgt la klas..biase la kan semua MH (mood holiday) lg..aku ade 2 kelas je utk hari ni tp jadual tak complete lg tu..programming takde lg,jdual yg smmgnye pact akn brtmbh pact laa lpas ni..mcm bosan kan?? absolutely laa..tadi kelas yg ptot 2hours pon jdi an hours je,sbb knonnye mcm 'taaruf' session la..semua mcm mlas lgi utk brtgkus lumus an..sekarang ni student UITM kt kolej ni tinggal around 50++ la,sikit kan klau nk compare ngn student KPTM ni..plus ni kan mmg kolej diorg ,soo mmg la kami ni jdi minor je..tadi aku ngn kwan2 aku brpanas mncari ssuap nasi,,haha..sedih kan? biasenye klau student kptm cuti mmg byk kdai mkn yg off,so susah la sikit nk cari tmpat utk mengisi perut yg comel ni..lastly pegi mkn kt kedai tanki,nasi campur takde so order jela nasi grg ayam smbal mcm selalu..pehh,,best gile lpas perut ni diisi dgn ssuatu yg bergizi..takde la nyanyi lagu adele je ( set fire to the rain) pndai pulak perut aku nyanyi..haha,,auta belaka yg itu..
emm sem ni kan aku dah pindah bilik tau ,dah say goodbye kt bilik tepi toilet tu tp miss ' it ' much sbb klau nk g toilet je msti kne lalu dpan bilik tu..aku stay kt bilik yg jauh sikit la dari toilet..bilik ni ohhsem kot haha sbb kan klau ptg je msti redup..shady gitu youu :D mmg la syaitan pon brgayut je kt mata ni suruh aku tido..tp berkat alarm xperia aku,aku dpt bangun jugak dgn jayanye..haha,,bilik baru aku ni jauh skit from bilik tv soo no disturbance sgt laa kan,roomate aku pulak?? haha..jeng3
my roomate still the same ,,msti la nabihah daud..dia pon blogger jugak tau,,( teripelbee ) visit la blog dia tau..byk input yg comel2 yg korg akan dpt..
ok jam lappy aku pon dah show kan pkul 6.50 pm so aku nk undur diri dulu kerana toilet udah memanggil aku utk mewangikan diriku..check it out soon bye2!! salam...

2 comments:

  1. byak lah kaw nye input kat blog..mrepek byak ade lah..haha:D..rajen nye awk mnaip..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..saya suke menaip tp mlas sikit laa

      Delete