Sunday, 26 August 2012

Segmen : JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN

Assalamualaikum wbt.


jom join segmen.

followers:  39

join segmen lepas raya pon best jugak kan.hihik.

info lanjut 

24 comments:

  1. salam.done follow cnie
    jemput follow didiey balik ye :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  2. hana datang dari segmen yang sama ;) jom follow blog hana, nanti konpem hana folow balik blog korang ;) PROMISE!

    ReplyDelete
  3. cik siti dari segmen yg sama....follow awak..http://eimah2328.blogspot.com..=)

    ReplyDelete
  4. Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
    Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
    Jaja nk ajak awak join Blogwalking,Giveaway & Pencarian Sponsor utk Giveaway akan datang..
    kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
    time kasih..

    BLOGWALKING

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    GIVEAWAY

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  5. salam..datang dari segmen yg sama=)
    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen sama.... done follow u dear... follow me back :)

    http://syiqahshahar.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen ne juga..
    meh ke blog miss z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    #48

    ReplyDelete
  9. singgah sini..=))

    http://guliboolat.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari segmen yang sama .done follow u . selamat bersegmen dan semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  11. salam,
    sy dtg dari segmen yg sama..singgah jom ke blog saya... :)

    ReplyDelete
  12. saya datang dari segmen yang sama..dan follow sini pape nanti follow me back k....

    salam persahabatan....

    http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  13. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  14. selamat bersegmen ^^

    dah 2 kali dah kita join segmen yg sama sekali :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.tak sangka kan? salam perkenalan lia azman

      Delete
  15. dah follow sini dari segmen sama

    http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  16. done follow..follow me back k :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  17. hai dari segmen sama...dh follow awak :)
    http://yayaonly.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  18. datang cini jalan2 smbil fllow dr segmen same..hit me back:)http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  19. follow dari segmen same
    http://perjalanansipengembara.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  20. salam...datang dari segmen yang sama..salam perkenalan...done follow sini..jemput ke blog saya..=)
    http://azievanilla91.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  21. Salam dari segmen yg sama
    done follow awk :D
    jangan lupa follow saya balik k :D

    http://fatinhalid.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete